Over Arcus

Mission
Our mission is to build connections that lasts and providing value for our customer’s time and money by matching the right products with the best customer service in our industry.

Values

  • Committed – We commit to perform and to care for our staff, community and the environment.
  • Proud – We are proud on what we are achieving with our enthusiastic team.
  • Vigor – With active and effective energy we are devoted to our business and have a strong desire for success.

“As a producer, wholesaler and service provider we perform in the market for stainless- and carbon steel tubes and components for industrial applications. Our aim is to focus on growth as a result of sustainable business relationships with customers, suppliers, our staff and other stakeholders.”

– Pieter van Nieuwaal, COO

Compliance

Wij onderschrijven het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij streven ernaar zaken te doen met partners die respect hebben voor milieu, mensenrechten en goede arbeidsomstandigheden. Daarbij gaat aandacht uit naar eerlijk zakendoen, klant belangen en bredere maatschappelijke ontwikkeling. Als werkgever vinden we goede werkomstandigheden en duurzame inzetbaarheid van het personeel belangrijke aandachtspunten.

Werken bij Arcus

Arcus streeft ernaar om zowel met haar klanten en leveranciers, als ook met haar medewerkers een langdurige succesvolle relatie aan te gaan. Dit komt voort uit de visie van Arcus: werknemers worden gedreven door een winnaarsmentaliteit, halen het beste uit zichzelf en zijn altijd bereid een stap extra te zetten. Arcus gelooft dat presteren een teamsport is waarbij werknemers elkaar steunen en helpen waar nodig. Medewerkers werken nauw met elkaar samen om op het hoogste niveau te presteren. Vanuit een informele, open en optimistische cultuur wordt er met plezier gewerkt.

Arcus is een bedrijf waar mensen graag komen werken en blijven werken. Wij bieden onze medewerkers kansen zich te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien, met als doel een betrokken en gemotiveerde organisatie te creëren die onze klantenkring optimaal kan bedienen. Onze klanten profiteren daar elke dag van en voor potentiële klanten is Arcus daardoor een stuk aantrekkelijker.

“Wij hebben de ambitie om op basis van de beste service in de markt toegevoegde waarde te leveren en op die manier langdurige verbondenheid aan te gaan met onze klanten en leveranciers. Als geen ander beseffen wij dat deze gezamenlijke ambitie enkel kan worden bereikt met ons betrokken team. Zij maken het verschil.”

Sosta: Breed productie programma buizen, van austeniet tot duplex

Sosta, fabrikant van gelaste buizen, is een belangrijk leverancier van de Arcus Group. Sosta is één van Europa’s toonaangevende producenten en produceert gelaste roestvast stalen buizen uit coil en plaat t/m 80”. De buizen worden geproduceerd vanaf diameter 60 tot en met 2.200 mm en met wand dikten tot 40mm. De scope van Sosta bestaat uit gelaste austenitische, duplex, superduplex, hittebestendige en nickel alloys buizen volgens diverse internationaal geldende kwaliteitsnormen. Dankzij moderne productietechnieken kan Sosta aan de strengste eisen vanuit de markt op het gebied van prijs, kwaliteit en levertijd voldoen.

Vanzelfsprekend wordt er gewerkt volgens een EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd kwaliteitsprogramma. De inspecties door onafhankelijke keuringsinstanties en het eigen laboratorium dragen bij tot een constante kwaliteitsbeheersing.

Sosta B.V., onderdeel van de Arcus Group, is een officieel verkoopkanaal van de fabriek.

Vraag hier onze brochure aan!

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Onze brochure geeft een duidelijk overzicht van onze producten en diensten. U ontvangt deze op het door u opgegeven e-mailadres.Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (op werkdagen binnen 2 uur).

Ons enthousiaste team staat ook via de online chat voor u klaar!


Naam*
E-mailadres*
Onderwerp
Eventuele toelichting

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (op werkdagen binnen 2 uur).

Ons enthousiaste team staat ook via de online chat voor u klaar!