Over Arcus

Missie

Het is onze missie om duurzame relaties op te bouwen en waarde te bieden voor de tijd en het geld van onze klanten door de juiste producten te matchen met de beste klantenservice in onze branche.

Waarden

Toegewijd – We zijn toegewijd om te presteren en zorg te dragen voor ons personeel, de maatschappij en het milieu.

Trots – We zijn trots op ons enthousiaste team en wat wij hiermee allemaal bereiken.

Daadkracht –  Binnen onze branche doen wij ons werk met energie en efficiëntie en met een sterk verlangen succesvol te zijn.

“Als groothandel en dienstverlener zijn wij actief in de markt van RVS- en koolstofstalen buizen en componenten voor industriële toepassingen. Ons doel is om te focussen op groei als resultaat van duurzame zakelijke relaties met klanten, leveranciers, onze medewerkers en andere stakeholders.”

– Pieter van Nieuwaal, Managing Director

Pieter van Nieuwaal
Youtube

Wij onderschrijven het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij streven ernaar zaken te doen met partners die respect hebben voor milieu, mensenrechten en goede arbeidsomstandigheden. Daarbij gaat aandacht uit naar eerlijk zakendoen, klant belangen en bredere maatschappelijke ontwikkeling. Als werkgever vinden we goede werkomstandigheden en duurzame inzetbaarheid van het personeel belangrijke aandachtspunten.

Arcus is een bedrijf waar mensen graag komen werken en blijven werken. Wij bieden onze medewerkers kansen zich te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien, met als doel een betrokken en gemotiveerde organisatie te creëren die onze klantenkring optimaal kan bedienen. Onze klanten profiteren daar elke dag van en voor potentiële klanten is Arcus daardoor een stuk aantrekkelijker.

Vraag hier onze catalogus aan!

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Onze catalogus geeft een duidelijk overzicht van onze producten en diensten. U ontvangt deze op het door u opgegeven e-mailadres.

  Neem contact op

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (op werkdagen binnen 2 uur).

  Ons enthousiaste team staat ook via de online chat voor u klaar!


   Naam*
   E-mailadres*
   Onderwerp
   Eventuele toelichting

   Offerte aanvragen

   Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (op werkdagen binnen 2 uur).

   Ons enthousiaste team staat ook via de online chat voor u klaar!

    Direct solliciteren