Over Arcus

Missie

Het is onze missie om duurzame relaties op te bouwen en waarde te bieden voor de tijd en het geld van onze klanten door de juiste producten te matchen met de beste klantenservice in onze branche.

Kernwaarden

Persoonlijk – Wij geloven sterk in de kracht van persoonlijk contact. Alleen zó bouw je aan langetermijn-relaties. Bij ons heeft u één aanspreekpunt. We helpen u direct en zoeken altijd naar wat voor u de allerbeste oplossing is. Hiermee stoppen we pas als we zeker weten dat we deze hebben gevonden. Altijd staan wij voor u klaar. Het is dié betrokkenheid, die het verschil maakt. En daar zijn we trots op.

Daadkrachtig – We doen altijd extra ons best. Dat vinden wij gewoon. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Zonder omwegen gaan we op ons doel af. We verkopen geen ‘nee’ en doen wat we beloven. Of méér. En verrassen u met onze uitstekende service. We zetten altijd net dat stapje extra, omdat we ervan houden uw verwachtingen te overtreffen. Elke keer weer. Dáár krijgen wij energie van.

Kennisgedreven –  Onze mensen werken al jarenlang bij Arcus. Wij kennen uw markt en weten alles van roestvast staal. Want roestvast stalen producten voor industriële toepassingen is ons vakgebied. Met onze expertise gaan wij verder, waar anderen stoppen. Wij stellen altijd de juiste vragen, denken met u mee en zijn bekend met alle materiaalspecificaties. Op deze manier krijgt u altijd de juiste oplossing.

Corporate story

We zijn de beste leverancier op gebied van roestvaststalen buizen en componenten voor industriële toepassingen. Altijd het beste doen voor onze klant, dat is waar wij voor staan.

De markt van roestvast staal is complex en dynamisch. Kennis over deze markt en producten is daarom essentieel. Evenals de mogelijkheid om snel en flexibel te kunnen schakelen. Wij hebben die kennis en daadkracht. We doen altijd net dat extra stapje en overtreffen graag uw verwachtingen. Elke dag opnieuw. Zo bouwen we aan langdurige persoonlijke relaties.

Buis, flens of fitting. Wij gaan geen vraag uit de weg. Hebben we het niet in huis, dan halen we het. Bestaat het niet, dan maken we het. U krijgt precies wat u nodig heeft. Met altijd de juiste certificaten. 24/7. Dát is onze uitdaging.

Het is deze gedrevenheid én de unieke combinatie van onze specialistische kennis, daadkracht en persoonlijke aandacht, waarmee wij ons onderscheiden van anderen.

Arcus is dynamic in stainless. We are Arcus

“Als groothandel en dienstverlener zijn wij actief in de markt van RVS- en koolstofstalen buizen en componenten voor industriële toepassingen. Ons doel is om te focussen op groei als resultaat van duurzame zakelijke relaties met klanten, leveranciers, onze medewerkers en andere stakeholders.”

– Pieter van Nieuwaal, Managing Director

Pieter van Nieuwaal
Youtube

Wij onderschrijven het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij streven ernaar zaken te doen met partners die respect hebben voor milieu, mensenrechten en goede arbeidsomstandigheden. Daarbij gaat aandacht uit naar eerlijk zakendoen, klant belangen en bredere maatschappelijke ontwikkeling. Als werkgever vinden we goede werkomstandigheden en duurzame inzetbaarheid van het personeel belangrijke aandachtspunten.

Arcus is een bedrijf waar mensen graag komen werken en blijven werken. Wij bieden onze medewerkers kansen zich te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien, met als doel een betrokken en gemotiveerde organisatie te creëren die onze klantenkring optimaal kan bedienen. Onze klanten profiteren daar elke dag van en voor potentiële klanten is Arcus daardoor een stuk aantrekkelijker.

Vraag hier onze catalogus aan!

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Onze catalogus geeft een duidelijk overzicht van onze producten en diensten. U ontvangt deze op het door u opgegeven e-mailadres.


  Neem contact op

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (op werkdagen binnen 2 uur).

  Ons enthousiaste team staat ook via de online chat voor u klaar!

   Naam*

   E-mailadres*

   Onderwerp

   Eventuele toelichting

   Offerte aanvragen

   Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (op werkdagen binnen 2 uur).

    Direct solliciteren