Lennaert Stemmer

#wearearcus: “De afdeling Logistiek is het kloppend hart van onze organisatie”

Bij Arcus geloven we sterk in de kracht van persoonlijk contact. Alleen zó bouw je langetermijn-relaties. De komende tijd delen we dan ook verhalen van onze collega’s. Deze week Lennaert Stemmer, Teamleider Operations: “Ik heb collega’s die ook mijn vrienden zijn.”

Als we Lennaert willen spreken rondt hij nog net even een telefoongesprek af want het is vandaag een drukke en rommelige dag. “Er zitten bij mij altijd te weinig uren in een dag”, zegt hij lachend.

Hoe lang werk je al bij Arcus?

“Ik werk al meer dan 14 jaar bij Arcus. Ik ben ooit als uitzendkracht op de Sales Support begonnen. Ik had Sporteconomie gedaan, maar daar was toen geen werk in te vinden. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de Horeca wilde ik graag iets anders. Al snel kwam ik op de afdeling Logistiek terecht. We begonnen met twee medewerkers en inmiddels heb ik meer dan 11 collega’s.”

“De afgelopen jaren zijn voorbijgevlogen. Ik heb verschillende functies gehad. Elke keer kon ik mijn eigen functie creëren en nu ben ik Teamleider Operations. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alles wat er binnenkomt en uitgaat.“

Hoe ziet een werkdag voor jou eruit?

“Elke dag is anders. De afdeling logistiek is echt het kloppend hart van onze organisatie. Voor alle vestigingen regelen wij het transport. Ik stuur vooral de verschillende teams aan. Ik ben ook verantwoordelijk voor het douanemagazijn. Wij hebben een eigen douane-entrepot en ik verzorg en begeleid het gehele administratieve proces rondom de in- en uitvoer van goederen. Ik moet continu zorgen dat de douanewetgeving correct wordt toegepast. Een erg leuke taak, maar wel een taak die ik binnenkort niet meer erbij kan doen. We groeien zo hard dat we nu iemand hiervoor willen aannemen. Dus ben je een aanpakker met douanekennis…😊?”

Waar krijg je een kick van?

“Als ik eerlijk ben dan vind ik het leuk om problemen op een creatieve manier op te lossen. Als er een spoedje is, of een uitdaging bij een klant, of er is iets misgegaan bij ons. Ik los het op of ik geef mijn collega een tip om iets op te lossen. En als hij mij dan ’s avonds een appje stuurt met ‘bedankt voor de tip, het is gelukt hoor’, dat vind ik leuk. Heel veel collega’s hebben echt stappen gemaakt. Die jongens laten groeien daar krijg ik echt voldoening van. We hebben ook echt een heel leuk team. Sommige collega’s zijn ook vrienden geworden.”

Wat brengt de toekomst?

“Arcus groeit hard. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Gelukkig gaan we binnenkort bijbouwen. Ons magazijn wordt twee keer zo groot en ons kantoor ook. Het is leuk om hier je steentje aan bij te dragen. Samen met het team gaan we meer processen optimaliseren zodat we de klant nog beter kunnen helpen.”

Vraag hier onze catalogus aan!

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Onze catalogus geeft een duidelijk overzicht van onze producten en diensten. U ontvangt deze op het door u opgegeven e-mailadres.


  Neem contact op

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (op werkdagen binnen 2 uur).

  Ons enthousiaste team staat ook via de online chat voor u klaar!

   Naam*

   E-mailadres*

   Onderwerp

   Eventuele toelichting

   Offerte aanvragen

   Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (op werkdagen binnen 2 uur).

    Direct solliciteren