Elk Kind Een Bal

Stichting Elk Kind Een Bal

Komend weekend staat “de Klassieker” weer voor de deur. Voor voetbalminnend Nederland een van de mooiste wedstrijden van het seizoen.

Op het veld 22 mannen die ooit als klein jongetje droomden om deze wedstrijden te mogen spelen, die ooit begonnen zijn met voetballen door simpelweg een bal te pakken en met vriendjes naar buiten te gaan. Helaas is voor veel kinderen wereldwijd een bal een luxe die zij zich niet kunnen veroorloven.

Voor Stichting Elk Kind Een Bal is een bal niet alleen een middel om mee te kunnen bewegen en sporten, maar veel meer! Een bal heeft ook een sociaal en maatschappelijk doel. Een bal brengt bij kinderen een lach op hun gezicht, zorgt ervoor dat zij met andere kinderen buiten gaan spelen, leert hun samen te werken, te groeien in hun ontwikkeling en voor sommige kinderen is het een ‘vriend’ met wie zij altijd kunnen spelen. Door middel van het organiseren van sociale (sport)activiteiten en samenwerkingen aan te gaan met het onderwijs, bedrijfsleven, overheden, sportorganisaties, topsporters en particulieren wil Stichting Elk Kind Een Bal invulling geven aan het realiseren van haar doelstelling: Elk Kind Een Bal.

Arcus levert ook graag een bijdrage aan stichting Elk Kind Een Bal. Niet alleen vinden wij dat elk kind een bal verdient, wij identificeren ons met- en hechten waarde aan de kernwaarden van de stichting,

S amenwerken
P assie & plezier
O ntwikkeling
R espect
T rots

Bekijk hieronder hoe u met uw bedrijf een bijdrage kunt leveren:

https://www.elkkindeenbal.nl/doneren

“Ik hoop u
snel te spreken”

Steffanie van der Werf

+31 (0) 78 648 3648
steffanie.van.der.werf@arcus.nl

Heeft u vragen over onze producten? Mijn collega’s en ik staan klaar om u verder te helpen.

Offerte aanvragen

Vraag hier onze brochure aan!

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Onze brochure geeft een duidelijk overzicht van onze producten en diensten. U ontvangt deze op het door u opgegeven e-mailadres.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (op werkdagen binnen 2 uur).

Ons enthousiaste team staat ook via de online chat voor u klaar!


Naam*
E-mailadres*
Onderwerp
Eventuele toelichting

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (op werkdagen binnen 2 uur).

Ons enthousiaste team staat ook via de online chat voor u klaar!

Direct solliciteren