Over Arcus

Op 1 maart 1981 startte Arcus in Dordrecht, Nederland.

We volgden onze eigen weg en breidden onze activiteiten uit met Arcus Belgium in 1992 en met Arcus Industrial Supplies in 2012. Samen met Arcus Edelstahl in Duitsland ontwikkelde de Arcus Group zich tot een toonaangevende leverancier van roestvrijstalen buizen, flenzen en hulpstukken in Europa.

Door de jaren heen zijn we altijd trouw gebleven aan een duidelijke strategie, gericht op langdurige zakelijke relaties met klanten en leveranciers. Een ondernemende cultuur waarin medewerkers zich thuis voelen en de ruimte krijgen om samen met onze klanten successen te creëren. Hiermee werd de basis gelegd voor een solide en duurzame toekomst.

Darja van Krimpen-Verhoeven

Toegewijd

Wij denken en werken vanuit het belang van de klant. We gaan dan ook nooit zomaar aan de slag. Bij elk klantencontact vragen we ons eerst af wat voor de klant de beste oplossing is

Daadkracht

We doen niet ons best. We doen extra ons best. Als de klant een vraag bij Arcus neerlegt, pakken we dit snel op en gaan zonder omwegen op het doel af

Rene Doolaard

Kennisgedreven

Arcus heeft veel kennis van de markt, de klant en natuurlijk van Stainless. Deze kennis geeft vertrouwen en vormt de basis voor ons daadkrachtig optreden en vol toewijding bedienen van onze klanten.

“Als groothandel en dienstverlener zijn wij actief in de markt van RVS- en koolstofstalen buizen en componenten voor industriële toepassingen. Ons doel is om te focussen op groei als resultaat van duurzame zakelijke relaties met klanten, leveranciers, onze medewerkers en andere stakeholders.”

– Pieter van Nieuwaal, COO

Pieter van Nieuwaal

Wij onderschrijven het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij streven ernaar zaken te doen met partners die respect hebben voor milieu, mensenrechten en goede arbeidsomstandigheden. Daarbij gaat aandacht uit naar eerlijk zakendoen, klant belangen en bredere maatschappelijke ontwikkeling. Als werkgever vinden we goede werkomstandigheden en duurzame inzetbaarheid van het personeel belangrijke aandachtspunten.

Vraag hier onze catalogus aan!

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Onze catalogus geeft een duidelijk overzicht van onze producten en diensten. U ontvangt deze op het door u opgegeven e-mailadres.


  Neem contact op

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (op werkdagen binnen 2 uur).

  Ons enthousiaste team staat ook via de online chat voor u klaar!

   Naam*

   E-mailadres*

   Onderwerp

   Eventuele toelichting

   Offerte aanvragen

   Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (op werkdagen binnen 2 uur).

    Direct solliciteren